19 Eylül 2015 Cumartesi

Garnier BB Cream Classic



Sıcak çok sıcak... Havalar bu kadar sıcakken insanın ne makyaj yapası ne süslenesi ne de evden çıkası geliyor. Hal böyle olunca günlerimi evde kitap okuyarak, film izleyerek geçiriyorum. Dışarı çıktığım sınırlı günlerde ise günlerdir evde sıkılmış olmanın verdiği enerjiyle güzelce süslenip püsleniyorum (sanki normalde hiç süslenmiyormuşum gibi :D). İşte hem hafif olsun yazın beni boğmasın hem de yüzümü daha canlı göstersin diye aldığım Garnier BB Kremden bahsedeceğim sizlere.


 Daha önce tester'ı elime geçmişti ve hiç fena değil diye düşünerek Migros indiriminde de görünce bi koşu gidip aldım kendisini. Bendeki Light/Claire rengi ve genelde esmer olarak adlandırılmama rağmen rengi bana tam oldu diyebilirim. Zaten çok fazla bir kapatıcılığı yok ürünün ama günlük kullanım için ideal.

 En büyük sorun ise birkaç saat sonra yüzünüzün yağdan pırıl pırıl parlaması:( Yağlıya dönük bir cildim olsa da bugüne kadar çok fazla bir problem yaşamamıştım. En azından dışarı çıkınca parladığım olmamıştı!

 Garnier classic BB Cream'i güzelce cildime yedirip üstüne hafif bir pudra geçiyorum günlük kullanımımda. Pudralamadaki amacım hem sabitlemek hem de olası bir parlamayı önlemek ama maalesef bu işlem yeterli olmuyor. Gün ilerledikçe yüzünüzdeki o sağlıklı ifade kaybolup yerine yer yer parlayan yer yer kuruyan bir cilt geliyor. 

 Bu paket biter mi bitmez mi bir şey söyleyemem ama bir daha almayacağım kesin! 

 Şimdi sizlere soruyorum; yaz aylarında rahatça kullanabileceğim, ağır yapılı olmayan, güneş ışınlarına karşı yeterli koruması olan bir ürün öneriniz var mı?