27 Nisan 2015 Pazartesi

Süper Kalıcı Süper Mat!

Merhabalar! Havalar çok güzel insanın içi kıpır kıpır oluyor. Durmadan bir şeyler yapasım bir yerlere gidesim var. Dışarıda olduğum zaman sürekli rujumu ya da makyajımı tazeleyen biri değilim. Onun için kullandığım ürünlerin kalıcılığı benim için çok önemli. Bugün de tam da bununla alakalı bir ürün hakkında yazı yazmak istedim

Karşınızda Pastel Day Long Lipcolor Kissproof 20 numara. Hem kalıcılığı hem de matlığıyla kalbimi fetheden yıllardır aradığım  ruj oldu kendisi.


                                                  

                 
Ürün dışarıdan bakıldığında nude tonlarda duruyor ama dudağa sürdüğünüz zaman daha kahve tonlarında duruyor. Tam bir sabah sür çık akşama kadar kalsın ruju diyebiliriz. Ben gün içersinde çok konuşan çok fazla bir şeyler yiyip içen biri olmama rağmen kendime baktığım zaman rujumun hala yerinde olduğunu görüp her seferinde büyük bir mutluluk duyuyorum. Bunu gören arkadaşlarım gelip rujumun markasını istediklerinde de sanki ruju ben üretmişim gibi havalara giriyorum ama o ayrı konu tabii ki :D

                                       
                       (Rujumun sabah evden çıkarkenki hali ve akşam eve geldiğimdeki hali :)

Ürünün Kissproof olması yani öpücüğe karşı dayanıklı olması da ne kadar kalıcı olduğunun kanıtlıyordur sanırım :D

Ürünü dudağınıza sürdüğünüz zaman çok akışkan bir yapıda oluyor hatta o an dişinize ya da dudak kenarlarınıza bulaşabiliyor ama sürdükten yaklaşık 10 saniye sonra tamamen donuyor ve gün boyu kalıcı oluyor.  Ayrıca likit olmasından dolayı ilk baştaki parlak görüntü ruj donduktan sonra tamamen matlaşıyor.

En kısa zamanda gidip diğer renklerini de edinmeyi düşünüyorum çünkü bu seriye bayıldım!  Eğer siz de Pastel long day rujlarından kullanıyorsanız yorumlarınızı benimle paylaşlabilirsiniz :)