17 Mart 2015 Salı

Kendinize bir iyilik yapın ve uyumadan önce makyajınızı temizleyin!

Merhabalar merhabalar :) bugünün yazısı benim gibi tembellere gelsin :) her gün dakikalarca uğraşıp makyaj yapan ama akşam olunca tüm enerjisini kaybeden ya da güzelim makyajı silmeye kıyamayanlara gelsin :)

Makyajı yapmak insana mutluluk ve enerji veren bir şeyken o makyajı silmek dünyanın en zor işleri arasında sayılabilir. Şimdi kim kalkacak saçını toplayacak temizleyiciyi alacak yüzüne sürecek tekrara yıkayacak ohoo bir sürü iş! İşte bu iş kalabalığını ortadan kaldırmak için sizlere çok güzel bir ürün tanıtmak istiyorum. karşınızda Clean & Clear derinlemesine temizleyici losyon.



Ürünü pamuğa döküp makyajınızı direk onunla çıkartıp daha sonra durulama kurulama işlemi yapmadan gönül rahatlığıyla uyuyabilirsiniz. Çünkü yapış yapış ya da yağlı bir yapısı yok fakat ben yine de içim rahat etsin diye pamukla sildikten sonra suyla yüzümü duruluyorum.

İster göz makyajı olsun ister ten makyajı hepsini tek pamukla çıkarmayı başardığı için ve ardında kalıntı bırakmadığı için fazlasıyla seviyorum :)

Ürünün en sevmediğim özelliği fazlasıyla göz yakıyor olması. kapağı açtığınız anda mis gibi naneli şeker kokuyor etraf ama bu koku özellikle göz makyajını çıkartırken sizi zorlayabilir.

Ayrıca ürünün vaat ettiği şeyler arasında olan sivilce oluşumunu önleme maddesi bende pek işe yaradı diyemeyeceğim :( Ama yine de çok sevdiğim bittiğinde almayı düşündüğüm bir ürün kendisi!