9 Mart 2015 Pazartesi

Güçlü Kadın

Herkese merhabalar! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için sevgili Makeup Breanna 'Güçlü Kadın' adı altında hepimiz kendimizi en güçlü hissettiğimiz makyajımızı yaptık.

Güzel kadın mutlu kadındır ve mutlu bir kadının başaramayacağı iş yoktur diyerek makyaj yapmayı neden çok sevdiğimi de dile getirmiş oluyorum bu sayede :) Gelelim makyajımızın ayrıntılarına;

 Makyajıma Yves rocher fondöteni sürerek başlıyorum ve ardından Pastel stick kapatıcı ile göz altı morluklarımı kapatıyorum. Ardından Rimmel Stay Matte Pudra ile sabitliyorum.

 Göz makyajım için tamamen Wet N Wild Comfort Zone far paletini kullandım. Gözümün iç kısmına Sol üstte bulunan krem tonlarındaki açık farı uyguladım. Daha sonra altındaki pembe tonlardaki farla göz kapağımın kıvrıldığı yere çerçeve yaptım ve en son olarak sağ en allta bulunan o yanarlı dönerli rengi göz kapağımın en dış kısmına uyguladım :)


Kaşlarımı Avonun kaş kalemi ile doldurdum :)

Eyeliner olarak  Goldenrose Dipliner kullandım ve çok severek kullandığım Rival de Loop 18 numara ile dudaklarıma renk kattın :)



Gündelik hayatımda gözlük kullandığım için rimel kullanmıyorum pek çünkü kirpiklerim uzun ve gözlük camına çarparak beni rahatsız ediyor :)


Kullanmış olduğum tüm malzemeler burada mevcut :)

Kendimizi değiştirerek güçlü kadın, güçlü kadın olarak da dünyayı değiştirebiliriz! :)