25 Şubat 2015 Çarşamba

Lip gloss bağımlıları buraya part 1!

Bu yazı serisini uzun süredir hayata geçirmeyi bekliyorum ama maalesef bilgisayarım bozulmuştu tablet ve telefondan yazı yazma fikri de pek çekici gelmediği için hep ertelemek zorunda kalmıştım ama şu an ertelemem için hiçbir sebebim yok ve tamamen sizlerleyim :)


Sanırım ben hiçbir zaman bir lip gloss kızı olamadım. Genelde ışıltılı yerine mat rujlardan hoşlandığım için olabilir bu durum. Ben ne kadar pek sevmesem de bir çok insanın özellikle günlük makyajında fazlasıyla kullandığı bir ürün lip glosslar. Fazla renk vermemesi ve ışıltı katması hem sağlıklı hem de yerine göre sade bir görünüm sağlıyor. Ben de buaradan yola çıkarak elimdeki lip glossları incelemek istedim.

İlk inceleyeceğim gloss Avon Perfect Kiss Boldy Red. Öncelikle söylemem gerek ki görünüş olarak çok fiyakalı bir glos olmaktadır kendisi. Kokusu konusunda tam bir şey söyleyemeyeceğim ama meyveli bir kokusu var.



Gloss olduğu için tabii ki bir yapışkanlığı var ama beni rahatsız edecek seviyede değildi bu durum. Rengi ise çok doğal duran kırmızı pembe hatta turuncu tonlarında diyebilirim. İçerisinde sim yok ama sürüldüğü zaman parlaklık veriyor. Ürün bana hediye geldiği için fiyatı hakkında bir bilgim yok maalesef.

Ben kendisini sevdim okula giderken sürebileceğim cinsten olduğunu düşünüyorum :) ya da ağır bir göz makyajını tamamlayacak hafif bir ruj olabilir kendisi.

Eğer bu yazımı beğendiyseniz yorum kısmında benimle paylaşmaktan ya da eleştirmekten çekinmeyin :) ona göre serinin devamını yayınlamayı düşünüyorum :)