19 Ekim 2014 Pazar

emily long-lasting lip pencil 208




Herkese merhaba!  Her yerde yağmur var, sokaklarda yapraklar. Zaman tam da sevgilinin elinden tutup dolaşma zamanıdır! Ama ben ve benim gibi sevgilisi olmayanlar  bu havaları evde kitap okuyarak ya da yazı yazarak geçiriyoruz sanırım. Ben de oturdum bugün sonbaharın en çok kullanılan rengi kahverengi hakkında yazı yazayım dedim. Konumuz Emily long-lasting lip pencil 208. Bu yaşıma kadar pek kahverengi ruj kullanmamış hele dudak kalemini hiç elime almamıştım ama dedim ya sonbahardayız bu mevsime en çok yakışan renk kahverengi. Sonuç olarak denediğim ilk günden beri elimden düşmeyen bu ürünü sizlerle paylaşmak istedim.

Emily long-lasting lip pencil 208 uzun süredir dolabımda duran bir ürün. Ne zaman aldığımı hatta kimin aldığını bile hatırlamıyorum. Görünüş olarak bildiğimiz göz-dudak kalemi  formunda. Benim elimde olan diğer dudak kalemlerine göre tek dez avantajı asansörlü kalem şeklinde olaması. Çünkü ben bu kalemleri açarken her yere döküyorum ayrıca kırıyorum , sürekli uğraşmam gerekiyor.



Kalemin sürüşünü çok sevdim ben. Ne çok kuru bir yapısı var ne de fazla kremsi. Dudağımı çerçevelediğim zaman biraz kuruma yapıyor ama altına lip balm ya da üstüne lip glos sürerseniz bu sorunu ortadan kaldırırsınız. Rengi ise çok koyu bir kahve değil. Benim dudağımda kalem renginden bir ton daha koyu duruyor.




Ben dudak kalemini ruj niyetine kullananlardanım sanırım. Rengini beğendiğim kalemleri sürüp hafif parlatıcı yardımıyla gün boyu kullanabiliyorum. Emily’nin 208 numaralı dudak kalemi de o şekilde kullanılıyor benim makyajımda. İlk önce dudak çevresini belirliyorum ve daha sonra içini dolduruyorum sonra da üzerinden hafif bir parlatıcı geçiyorum.



Dudak kalemleri rujun kalıcılığını arttırmak ve daha net bir dudak şekline sahip olmak için kullanılır. Rujunuzu sürmeden önce dudak çerçevenizi belirleyip kalıcılığı arttırmak için içini doldurduktan sonra rujunuzu sürerseniz daha uzun süre dudağınızda kaldığını göreceksinizdir.