30 Eylül 2014 Salı

Garnier göz altı kapatıcı roll-on



Kış aylaları geldikçe insanlar daha yorgun daha mutsuz bir görünüm alıyor. Tabii en büyük payı gözler alıyor bu konuda. Kırmızı şiş gözler, altı morarmış şekilde tüm yorgunluğumuzu, uykusuzluğumuzu hatta mutsuzluğumuzu belli ediyorlar. Göz altı morluklarının tek sebebi yorgunluk ya da stres olmayıp genetik özelliklerden de kaynaklanıyor. Bir keresinde doktorum bana göz altı morluklarımın alerjimden kaynaklandığını ve geçmesi için yapılabilecek bir şey olmadığını onun yerine kapatmak için uğraşmam gerektiğini söylemişti. Hal böyle olunca makyaj malzemelerim arasında en çok kullandığım, varlığına en çok sevindiğim malzemelerim kapatıcılarım oldu.



Garnier göz altı kapatıcı roll-on uzun süredir severek kullandığım bir ürün. Sanırım şikayet ettiğim hiçbir noktası yok.  Sıvı, akışkan bir tonda olması özellikle hoşuma gidiyor çünkü sürümünü kolaylaştırıyor. Ucundaki bilyesiyle beraber başka bir aparata ihtiyacınız olmadan direk göz altına uygulayabiliyorsunuz.



 Ben göz altıma sürdükten sonra parmaklarımla hafifçe yediriyorum. Bu işlemi yaparken yağ sürermişcesine değil de parmaklarınızla hafif hafif dokunursanız daha etkili bir sonuç elde edersiniz. J



Roll-on’un farklı tonlarının olması her cilt tipine uygun olmasını sağlıyor. Ben biraz aydınlık katmasını istediğim için orta ton olanı tercih ediyorum.




Hemen her yerde bulabileceğiniz ürün fiyat açısından da bizlere yardımcı oluyor. İndirimdeyken 10 Tl civarında bir fiyatı oluyor. Benim kullandığım boy artık üretimden kalktı diye biliyorum ben. Artık 7 ml.’lik küçük Garnier BB Eye Cream Roll-on şekilde satışa sunuluyor.

Peki siz göz altı morluklarınızı kapatmak için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz?

Bildiğiniz doğal ürün ya da maskeler var mı? Benimle paylaşırsanız yorumlarınızı çok sevinirim J






28 Eylül 2014 Pazar

Wet n Wild Smokin' Hot Pink

Bu aralar pembeye takmış durumdayım. Kıyafetimde ya da makyajımda kullanıyorum kesinlikle. Özellikle pembe rujlar favorim oldu. Hal böyle iken yeni almış olduğum Wet n Wild ‘Smokin Hot Pink’ ruju sizlere tanıtmak istedim.




Mat bir ruj olması ve geçen hafta Gratis’te indirimde olması sebebiyle seçtim bu ruju. Sanırım 9.75 tl gibi bir fiyata aldım. Şu an pek emin olamıyorum.


Ben rujlarımı sürmeden önce rengini tam vermesi için genellikle dudaklarıma da fondöten uyguluyorum. Dudak rengim koyu olduğu için ruj normal renginden farklı duruyor yoksa. 


 Fondöten uyguladığım dudağımın kenarlarını dudak kalemi ya da rujun kenar kısmıyla belirliyorum daha kolay sürüp taşırmamak için. Ayrıca dudak kalemi rujun kalıcılığını arttırıp daha keskin bir dudak çerçevesine sahip olmanızı sağlıyor.



Son olarak dudak kalemiyle çerçevelediğim dudağıma ruju uyguluyorum.



Ben bu ‘Wet n Wild Smokin Hot Pink’ ruju fazlasıyla sevdim. Malum havalar soğudu dudaklarımız soğuk hava ve rüzgar yüzünden yıpranıp kuruyor, çatlıyor. Wet n Wild Smokin Hot Pink yumuşak yapısıyla kolay sürülüyor ve dudaklarımı besliyor. Bu sayede dudaklarım kuruyup kabuklaşma yaşamıyor. Ayrıca kalıcılık konusunda da başarılı bir ruj olarak yorumladım. Bana yaklaşık olarak 3-4 saat dayanan bir ruj oldu. Umarım yardımım dokunmuştur. J